Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία LP CONSTRUCTIONS δραστηριοποιείται από το 1985 στο χώρο των ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων σε επίπεδο μελέτης και κατασκευής. Αντικείμενό μας είναι η μελέτη, η επίβλεψη, η κατασκευή, η ανακαίνιση, η διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικές και ιδιωτικές κατασκευές.

Οι μελέτες μας χαρακτηρίζονται από την δημιουργία αναλυτικών σχεδίων, την πλήρη περιγραφή του έργου καθώς και από τον πλήρη προσδιορισμό του κόστους.

Από την έναρξη των εργασιών έως και την αποπεράτωση του έργου, επιλέγουμε και μελετάμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο δικό σας εξατομικευμένο χώρο, με έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και τις ανταγωνιστικές μας τιμές συγχρόνως εφαρμόζοντας νέες μεθόδους εργασίας, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως και σύγχρονες τεχνικές υπηρεσίες για τη πράσινη δόμηση, στόχος μας είναι η άμεση δημιουργία τόσο λειτουργικών και ποιοτικών κατασκευών όσο και η δια βίου διατήρηση των επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Η εταιρεία LP CONSTRUCTIONS δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.Προσωπικό

  1. Λάζαρος Παιτέρης, Constructions Manager
  2. Έμπειροι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
  3. Άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό
Πράσινο σπίτι